Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El creador de 'Los Simpsons' s'estrena a Netflix amb un irreverent tràiler

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Princesa que és revela contra les normes que l'imposa la seva família i decideix agafar un altre camí ple d'obstacles acompanyada d'un elf i una ombra demoníaca. Així d'entrada si ens venen una sèrie animada amb aquest argument, potser no la compraríem. Però en canvi, si ens diuen que la produeix Netflix i porta el traç, l'imaginari i l'acidesa de Matt Groening (The Simpsons, Futurama), la cosa segur que canvia.

'(Des)encanto' és la sèrie que firma el pare de personatges universals com Homer o el robot Bender. Esperada per a molts, promet ser una de les estrenes de l'any de la plataforma i el tràiler definitiu sembla que ha complert les expectatives dels fans de Groening. Amb un estil de dibuix que es reconeix a quilòmetres, el creador aquesta vegada no ens porta ni a una ciutat imaginària dominada per la raça groga ni a un món intergalàctic, ara s'atreveix amb l'edat mitjana i els vestuaris medievals.

En aquest primer tràiler es pot observar com la protagonista, la princesa Bean (princesa mongeta), emprèn una aventura al costat d'un elf i una ombra després d'escapar d'una boda forçada amb un altre príncep, el qual queda atrapat en un tron que ús serà ben familiar. Fan de Joc de Trons a la butxaca! A més s'acompanya d'una versió de 'Rebel, Rebel' de David Bowie. Doble salt mortal! En els menys de 2 minuts que dura aquest avançament de la sèrie ja es pot apreciar que no hi faltarà ni l'humor negre ni les situacions absurdes a què ens té acostumats l'autor de 'Futurama' i 'Los Simpsons'.

Haurem d'esperar fins al 17 d'agost i veure els 10 capítols acordats per valorar que és el que ens té preparat Netflix i Matt Groening. En paraules del mateix creador, a través de la sèrie vol "seguir rient en un món ple de patiment i idiotes". Serà '(Des)encanto' la nova obra mestra de l'americà? Crearà una fenòmen fan al seu voltant com ha passat amb les altres sèries?

Últimes notícies

    Publicitat