Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El D'A Film Festival 2020 ni es cancel·la ni s'ajorna: serà online

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La crisi global provocada pel coronavirus han fet que el D'A Film Festival es converteixi en online; no es cancel·la ni s'ajorna i es mantenen les dates previstes, del 30 d'abril al 10 de maig.

D'A s'ha associat amb Filmin per presentar una selecció de les cent pel·lícules que conformaven la desena edició del festival (la commemoració de les deu edicions es deixa per a més endavant). L'organització del festival ha comunicat que treballen "per confeccionar una programació que representi fidelment l'esperit del festival, aquest cop per portar a les cases de tothom el millor cinema independent internacional, les pel·lícules triomfadores a festivals de tot el món i el cinema espanyol més emergent".

Es presentaran 35 films i el festival obrirà amb 'Chambre 212', la darrera obra de Christophe Honoré protagonitzada per Chiara Mastroianni, Vincent Lacoste i Benjamin Biolay. En els propers dies es donaran a conèixer tots els títols de l'edició, que mantindrà el Premi Talents (dotat amb 10.000 euros a la millor pel·lícula d’un director o directora amb menys de tres pel·lícules en la seva filmografia) i també els premis de la crítica i del públic, i també la composició del jurat.

NO T'HO PERDIS: idees per gaudir de la cultura en streaming



Últimes notícies

    Publicitat