Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El festival Cruïlla cribrarà 25.000 espectadors cada dia amb tests d'antígens

Amb el resultat negatiu es podrà entrar al recinte, on caldrà usar mascareta FFP2 menys per menjar i beure

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Una mostra de què tot, encara que sigui a poc a poc, torna a la normalitat és la tornada dels grans festivals de música. Al Cruïlla, que serà el primer festival de grans dimensions d'Europa, que ho farà, s'espera que hi hagi 25.000 persones cada dia. Serà al Parc del Fòrum, els dies 8, 9 i 10 de juliol.

Abans d'accedir al recinte serà necessari haver-se fet un test d'antígens. Els espectadors assumiran part del cost de les proves, que dependrà dels dies que es vulgui anar al festival. Per l'entrada d'un dia, el cost del test serà de 8,5 euros, els que hi vulguin anar dos dies hauran d'abonar 12 euros i per als que tinguin entrada per als tres serà de 15 euros. Les proves es faran al CCIB (Centre de convencions internacional de Barcelona) i un cop es tingui el resultat negatiu es podrà accedir al recinte. Els vacunats, els nens a partir de 7 anys i els treballadors del festival també s'hauran de sotmetre al test. S'haurà de dur en tot moment mascareta FFP2 menys en el moment de beure o menjar, i no serà necessari mantenir la distància de seguretat.

El CCIB estarà obert de les 15 h a les 22 h i caldrà reservar cita per tal de poder realitzar la prova. A les persones que donin positiu, superin els 37 graus de temperatura corporal en el control d'accés al recinte o hagin d'estar en quarantena se'ls tornarà íntegrament els diners de l'entrada o abonament.

Al cartell d'enguany destaquen noms internacionals com Editors, Two Door Cinema Club, Morcheeba i Residente, a més d'altres de catalans i espanyols com La Casa Azul, Izal, Carolina Durante, Kase.O, Dorian, Delafé, Amaral, Manel i Sopa de Cabra 

Segons ha declarat el director del festival Cruïlla, Jordi Herreruela, poden haver-hi canvis en el protocol sanitari que aplicaran si les condicions milloren, ja que "cada cop ens sentim més segurs". 

NO T'HO PERIDS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat