Notícies

El festival Glastonbury cancel·la també la seva edició d'enguany

L'icònic festival britànic de música tenia previst celebrar aquest any el seu 50 aniversari

Publicitat

Aquest any tampoc hi haurà festival de Glastonbury. Els responsables de l'icònic festival britànic de música, Michael i Emily Eavis, han anunciat la suspensió d'aquesta edició a causa de la pandèmia. Enguany es commemorava el 50 aniversari, per al que s'havia preparat un cartell especial en el qual participaven artistes com Paul McCartney, Taylor Swift i Kendrick Lamar.

En un comunicat publicat a Twitter, els organitzadors de la cita han explicat que, tot i els esforços realitzats i haver mogut cel i terra, "ha quedat clar que simplement no es podrà celebrar el festival", que té lloc a finals del mes de juny.

"Com l'any passat, ens agradaria oferir als que van assegurar la seva entrada l'octubre de 2019 l'oportunitat de mantenir el seu dipòsit de 50 lliures per l'any vinent i garantir l'oportunitat de comprar una entrada per Glastonbury 2022", han apuntat des de l'organització. 

NO T'HO PERDIS: 10 activitats del BCNegra 2021 que no us heu de perdre

Llegeix l'especial gastronòmic de Time Out, amb els millors bars i restaurants de Barcelona que has de tastar aquest 2021

Últimes notícies

    Publicitat