Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El futur del videoclub: Video Instan reobre amb cafeteria i cinema

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Fa unes setmanes anunciàvem a Time Out que el videoclub més antic d'Espanya tancava a l'espera d'aconseguir finançament per reobrir amb un nou concepte de videoclub. Dies més tard vam celebrar que van aconseguir els diners amb l'ajuda de 638 mecenes i superant la xifra marcada un 14%. Un final feliç que avui es materialitza amb l'obertura oficial del nou i transformat Video Instan Cafè Cinema.

Antic local de Video Instan

Amb un dipòsit de més de 44.000 pel·lícules (l'arxiu videogràfic més antic del país) i 38 anys al peu del canó, l'Aurora i la incondicional Montse, han aixecat de nou la persiana però aquesta vegada al carrer Viladomat 239. Nou carrer, nous veïns, nous serveis però amb la mateixa filosofia d'atenció al client que els ha fet sobreviure en un sector que està desapareixent a marxes forçades. I és que ara el concepte pel qual han apostat és "d'espai de trobada" on podràs prendre un cafè, a la vegada que podràs llogar o mirar pel·lícules. Sí, com ho sents, el nou Video Instan disposa d'una sala de cinema amb 32 butaques per projectar films o fer presentacions de llibres, cinefòrums o conferències.

Video Instan Café Cinema

"Volem que sigui un espai cultural i de trobada pels amants del cinema", explica l'Aurora Depares, filla dels fundadors del videoclub. La remodelació arriba amb un concepte que et pot fer entrar a Video Instan per més motius que llogar una pel·lícula i és en aquest nou format, únic a Espanya, que l'Aurora i el seu equip confien per seguir tirant endavant almenys 38 anys més. Amb una programació de pel·lícules que s'anirà renovant setmana a setmana i que mirarà de respondre a les peticions dels clients, Video Instan inicia aquesta etapa amb "molta il·lusió i expectatives". Això sí, pel servei de cinema i cafeteria caldrà esperar fins al setembre, de moment obra de nou les portes amb una oferta de lloguer única a Espanya. 

Últimes notícies

    Publicitat