Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ronda Litoral de Barcelona
FOTO: ShutterstockRonda Litoral de Barcelona

El Govern posa fi al confinament comarcal i permet la mobilitat per tot Catalunya

A partir del 26 d'abril també podran obrir bars i restaurants de centres comercials, així com tots els comerços, sense limitació de superfície

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El Govern català, amb l'aval de les autoritats sanitàries i el Procicat, dona per finalitzat a partir del dilluns que ve el confinament comarcal, segons han confirmat avui la consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper. La llibertat de moviment serà per tot Catalunya i no estarà limitada a la bombolla familiar. La mesura entrarà en vigor el dilluns 26 d'abril i només estarà limitat pels horaris establerts pel toc de queda, de 22 a 6 hores.

Aquest anunci ha vingut acompanyat d'altres relaxacions de les mesures, com ara la reobertura de bars i restaurants de centres comercials, i les classes 100% presencials per al Batxillerat i l'FP. Així mateix, s'amplia l'aforament al 50% als gimnasos i llocs de culte, i se suprimeixen les limitacions de superfície per a l'obertura dels comerços, tot i que es manté l'aforament del 30%.

Totes aquestes mesures començaran a partir del dilluns 26 d'abril i es mantindran durant una setmana, fins al 3 de maig.

NO T'HO PERDIS: Quan puc sortir de la meva comarca sense risc de sanció?

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat