Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El joc de detectius que omplirà de misteri els carrers de Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Tots hem jugat a 'Polis i Cacos', hem disparat a un amic ajuntant les mans o ens hem cregut Sherlock Holmes o Conan buscant als nostres companys al fet i amagar. Moltes pel·lícules, sèries i una curiositat innata per trobar el que s'amaga ens fa detectius i sentim una atracció cap a tot això que es resisteix a sortir a la llum amb facilitat. Aquesta característica tan humana i tan animal ha fet que jocs de taula com el Cluedo saltin de generació en generació sent un èxit de vendes o que les trames de detectius o els llibres policíacs tinguin una acceptació sense fi entre la gent.

Però, i si en comptes de ser un espectador passiu d'aquests casos sense resoldre passessis a ser un element essencial per a resoldre un assassinat enmig del carrer? Aquesta és la pregunta que es van fer els creadors de CluedUpp, el joc de detectius a escala real, que passa dins de la ciutat i que s'inspira amb el famós joc de taula. Aneu buscant gavardina i lupa que el pròxim 28 de setembre es preveu una mort inesperada a Barcelona i tu podries ser qui trobi l'assassí, "estimat Watson".

'Sneaky Finders' de CluedUpp
© CluedUpp

Barcelona Detective Day

A l'aire lliure, en grups d'entre 2 i 6 persones i un cas per resoldre al mig de la ciutat. Aquesta seria la premissa CluedUpp, una empresa que es dedica a recrear amb l'ajuda d'actors i una aplicació per al mòbil misteriosos assassinats sense resoldre en ciutats de mig món. A Barcelona crearà el caos amb el joc 'Sneaky Finders' l'últim dissabte de setembre i ja es poden reservar les places al seu web.

Podran jugar alhora fins a 100 equips de detectius i tots ells hauran de resoldre un cas en la fictícia ciutat de Millinghan a través del contingut virtual mentre recorren els carrers, troben testimonis i aguditzen la seva destresa per trobar el culpable. Amb un preu de 40 euros per equip, es calcula que entre 1 i 4 hores és el que es necessita per tancar el cas. No posen límits al vestuari, de fet animen a portar complements de principis del segle XX. Aquesta experiència de joc a l'aire lliure ja ha fet parada a centenars de ciutats i suma un exèrcit de més 250.000 detectius al voltant del món

NO TE LO PIERDAS: Els millors escpae room de por de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat