Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Mago Pop farà el salt a Broadway

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

És el barceloní Antonio Díaz el mag més transgressor, important, espaterrant, del nostre temps? Això ho dirà la història, però el que és cert és que tothom queda bocabadat després de veure els seus espectacles. Per això no ens estranya que el juliol de 2020 tingui previst el seu aterratge a Broadway, per convertir-se així en un dels pocs il·lusionistes que haurà pogut exhibir-se a una de les meques mundials del teatre. Ho farà amb 'Nada es imposible', xou que omple el Teatro Rialto de Madrid des de fa onze mesos.

El Mago Pop va fer l'esclat a nivell de públic el 2014 gràcies a l'espectacle que representava al Coliseum de Barcelona, 'La gran ilusión'. Per acomiadar-se del públic, deia: "Ha arribat el moment que la màgia torni als escenaris, que abandoni l’etiqueta de passatemps de bar i es converteixi en el que sempre ha estat; un art escènic. A més a més, té un element que la fa única; la sorpresa". El seu número estrella era teletransportar-se a Nova York i tornar com si res. "Tots sabem que no és real, però és una mentida tan ben explicada, que fins i tot vols creure-hi", ens deia mag fa quatre anys. A Nova York, doncs, el veuran d'aquí a un any i mig.

La carrera professional de Díaz va començar amb 20 anys al Llantiol, poc després de sortir de l'Institut del Teatre. Del Llantiol salta al Teatreneu; del Teatreneu, al Capitol; del Capitol, on va estrenar 'La asombrosa historia de Mr. Snow', a l'Alexandra. És aquí on ell mateix detecta un punt d'inflexió: va incorporar a l'espectacle un joc que marcaria tot el que va venir després. Aquest joc tenia el que ell anomena factor uau. "Amb la màgia s'ha de fer al·lucinar, fer que res sigui el que el públic esperava veure", diu. A banda del factor sorpresa i el clímax, als seus espectacles s'hi combinen l'humor, la delicadesa de la màgia de prop i la música.

Per cert, que des de l'agència del Mago Pop ens avisen que 'Nada es imposible' vindrà a Barcelona abans que s'instal·li a Broadway!

Últimes notícies

    Publicitat