Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Maldà proposa maratons de cine a preu reduït

La sala ofereix totes les pel·lícules del dia per una única entrada fins el 31 d'agost

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Avorrir-se a l'estiu a Barcelona no és una opció quan et posen al davant una oferta com la del Maldà: totes les pel·lícules que puguis veure en un mateix dia per 5,50 euros (el preu habitual del dia de l'espectador). Aquesta és la tarifa dels dilluns, dimecres i dijous (tanquen els dimarts i els divendres), fins al 31 d'agost. Els dissabtes, diumenges i dies festius, el preu de l'entrada per dia és de 7,50 euros. Si hi ha excepcions –com projeccions especials o festivals– que no s'incloguin en el preu, s'avisa anticipadament.

L'oferiment és encara més irresistible quan poses la lupa sobre la programació i t'adones que la cartellera està farcida de bones pel·lícules de cinema d'autor recent i en VOS. Per posar un parell d'exemples: si en sou capaços, el diumenge 31 de juliol podeu veure d'una seguida 'Alcarràs', a les 16 h; 'La peor persona del mundo', a les 18.15 h, i 'Paris, distrito 13', a les 20.30 h. El dimecres 3 d'agost podeu atipar-vos del setè art amb 'Maigret', 'La brigada de la cocina', 'Un amor en Escocia' i 'Sundown'.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat