Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El mapa que mostra els contagis de Coronavirus per barris de Barcelona

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Com afecta el coronavirus a Barcelona i per barris? Podem fer-nos-en una idea a partir del mapa de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), configurat amb les xifres de casos positius facilitades per les unitats bàsiques de salut del Departament i amb les taxes d'infecció per cada 100.000 habitants actualitzades el 30 de març.

De l'encreuament de les dues variables, s'obté que Roquetes és el barri més afectat per la Covid-19, on la taxa estandarditzada per 100.000 habitants és de 303,5. Segueixen, per número d'incidència, barris com Guinardó (amb una taxa del 267) i Verdum i la Prosperitat (255). Barris treballadors i humils que contrasten amb els números que presenten altres àrees de la ciutat com el Raval sud (70'8) i Poble-sec, amb índexs de contagi més baixos. On es detecta menor afectació és al Gòtic i Sarrià.   

Obrint el focus, el mapa d'AQuAS també permet veure la incidència en altres àrees de Catalunya i es complementa amb un altre interactiu de la Generalitat que comptabilitza el número d'afectats per coronavirus i ofereix una radiografia de les localitats que concentren més casos greus: Mataró, Badalona, Barcelona, Terrassa, Igualada, Tarragona i Reus.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues d'alimentació a domicili a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat