Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El mapa que t'explica tots els secrets de Collserola

Itineraris senyalitzats, àrees de lleure, miradors i tot el patrimoni del pulmó verd barceloní

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Si anem a la natura per desconnectar, estaria bé que també ho féssim del Google Maps. I més si ara tenim un mapa-guia amb tota la informació necessària per descobrir tots els racons de Collserola. Aquest nou recurs, disponible en format paper als centres del Parc i també en línia, no és només per a qui li agradi caminar i fer kilòmetres en bicicleta, sinó també per aquells que gaudeixin d'un bon plat de menjar entre la natura. A banda de descriure tota la xarxa de camins, pistes i corriols, de quasi 400 km i que us faran viure Collserola com mai abans, també assenyala punts d'interès com els miradors, restaurants, àrees de lleure, hípiques, ruïnes, agrobotigues o ermites.

A més, també detalla les diverses maneres d'accedir al parc des dels nou municipis del voltant en bicicleta, a peu o transport públic. L'objectiu del mapa és, a banda de senyalitzar i recomanar els itineraris segons el tipus d'usuari, posar en valor el patrimoni cultural, natural i històric i divulgar les bones pràctiques que cal mantenir durant la visita. A més, també es remarquen els beneficis ambientals de tenir aquest parc natural a tocar de la nostra ciutat.

NO T'HO PERDIS: 21 escapades per gaudir de la natura a Catalunya

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat