Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El massatge més car del món es fa a Barcelona!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Atenció, cercadors de noves sensacions: heu de saber que a Barcelona s'hi està fent el massatge més car del món! I no es tracta d'un luxe inassequible: 'només' costa 1200 euros i el trobareu al Bali Spirit Lounge, a Aribau 59. I quina és la particularitat que el fa tant car? Doncs que es tracta d'un massatge a quatre mans.

Imagineu-vos-ho: un massatge de dues hores a quatre mans! Segons els responsables del centre, l'Empire Experience "ve a redefinir els conceptes de plaer i sens dubte proporciona una experiència mai abans vista. Per la dificultat de la seva posada en escena i els mesos invertits en la seva creació, es tracta també del massatge més car del món", asseguren.

També us hi poden fer un massatge en parella!
També us hi poden fer un massatge en parella!
FOTO: Bali Spirit Spa

I qui escriu, que ja s'ennuega quan recorda aquella vegada que li van cobrar 60 euros per a què el freguessin amb pedres, no pensa portar-los la contrària. Els amics també el coneixen com a Massatge 5 Elements; perquè segons els responsables del centre, en ell es fusionen tots els elements, representats mitjançant un arsenal d'objectes i líquids plaents que vuit mans passegen pel teu cos. "Relaxa i revigoritza el sistema nerviós, i els moviments continus renoven l'energia del cos i porten la ment a un estat de plenitud absoluta", ens diuen. S'ha d'encarregar abans trucant al centre, esclar.

Ja imaginem que no és un massatge amb final feliç. Però de ben segur que al final, seràs feliç. Només una estoneta, que ja sabeu que la felicitat només la rebem a culleradetes.

Últimes notícies

    Publicitat