Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Mercat de Música Viva de Vic serà 100% presencial aquest setembre

La 33a edició del MMVV se celebra el 15 al 18 de setembre amb estrenes d'El Petit de Cal Eril, The Excitements i molts més

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Sempre recordarem el 32è Mercat de Música viva de Vic com l'edició que va presentar l'espectacular 'Clamor' de Maria Arnal i Marcel Bagés... de manera virtual. Passar tot l'apartat professional del mercat, que és on tenen lloc les estrenes, a la pantalla dels nostres ordinadors va ser una decisió dràstica i una feinada, però va permetre dur a terme una edició molt complicada. Ara, amb la 33a edició, que se celebra del 15 al 18 de setembre a set escenaris de Vic, el MMVV recupera plenament la presencialitat tot i mantenir una finestra online on es podran seguir molts dels concerts, en streaming i/o enregistrats. 

Una vintena d'estrenes encapçalen el programa del MMVV 2021, entre les quals destaquen la del nou disc d'El Petit de Cal Eril (que es publicarà aquella mateixa setmana) i el de The Excitements (que presenten la seva nova cantant, Kissia San). Inauguren el mercat el duo mallorquí Jansky, que estrenaran 'Insecta dance music', un projecte premiat per la BBC creat a partir de sons d'insectes enregistrats a l'illa. 

La trentena de concerts adreçats a professionals (a l'auditori, el teatre i la carpa de L'Atlàntida, oberts al públic general a partir de les 18h, per 3 euros), inclou noms de Catalunya, de la resta d'Espanya i internacionals com Germà Aire, Enric Montefusco, Roger Mas, Sílvia Comes, Marta Knight, La Basu, Lauren Nine, Rodrigo Laviña y su Combo, Astola y Ratón, María Peláe, Birds on a Wire (Dom la Nena i la cantant de Moriarty, Rosemary Standley), Elkin Robinson i el projecte de Theo Pascal amb Carmen Souza.

Theo Pascal Quamundos2 feat. Carmen Souza
Foto: MMVVTheo Pascal Quamundos2 feat. Carmen Souza

A l'aire lliure

Divendres comencen també els concerts a l'aire lliure adreçats al públic general, amb noms com Magalí Sare i Manel Fortià, Ana Tijoux, Caïm Riba, Balkan Paradise Orchestra, Cala Vento, Cesk Freixas, Flashy Ice Cream, Power Burkas, Oques Grasses, Suu, Tribade i Zoo. Els concerts ubicats a l'exterior de la Jazz Cava, a la plaça dels Màrtirs i a l’escenari Goufone (parc Bassa dels Germans Maristes) seran gratuïts amb reserva prèvia, mentre que els del nou escenari Damm, situat a la zona esportiva, tindran una entrada de 3 euros que donarà dret a dues actuacions.  

El mercat es mou

Per tal d'esponjar l'oferta, el MMVV s'ha aliat amb tres festivals d'altres indrets que també acolliran actuacions. Hi ha hagut concerts del mercat a l'Aphonica de Banyoles –Reggae Per Xics i La Ludwig Band–, i n'hi haurà també a l'Altacústic d'Altafulla –Joana Serrat & The Great Canyoners i Daniel Lumbreras– i l'Eufònic de les Terres de l'Ebre –Violeta Tello Grau.

NO T'HO PERDIS: Altres festivals de Barcelona i Catalunya el 2021

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat