Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El metro i el bus seran gratis a Barcelona fins al 9 d'abril

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Durant les últimes setmanes hem vist incomptables mostres de solidaritat amb els més afectats per la Covid-19, especialment amb aquelles persones que treballen cada dia en els serveis essencials i la sanitat perquè els altres puguem quedar-nos a casa.

L'última empresa a sumar-se a prestar ajuda a qui s'ha de desplaçar a la feina diàriament és TMB. L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha decidit suspendre el pagament de metro i autobusos fins al 9 d'abril.

La mesura entra en funcionament aquest dijous 2 d'abril. Els usuaris hauran de validar igualment el bitllet per passar pel torn, però aquest no descomptarà cap viatge. S'aplica tant al metro com als autobusos i es podrà utilitzar qualsevol dels bitllets de TMB, encara que ja estiguin esgotats.

L'empresa també s'ha vist afectada pel Coronavirus: 29 persones de la seva plantilla van donar positiu en la malaltia i més del 19% dels treballadors estan de baixa per ser grup de risc o està en quarantena per presentar símptomes.

TMB recorda que els ciutadans ens hem de quedar a casa perquè el nivell d'ocupació del transport públic es mantingui igual de baix que en els últims dies i que els seus punts d'informació al client seguiran tancats. Les mesures de seguretat, com entrar per la segona porta als autobusos, es mantindran també fins al 9 d'abril.

NO T'HO PERDIS: Iniciatives solidàries per afrontar el coronavirus a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat