Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor escalador del món obrirà el rocòdrom més gran d'Espanya a Barcelona

Està previst que s'inauguri al setembre i les instal·lacions comptaran amb 4.300 m² de murs escalables de fins a 19 metres d'altura

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

L'empresa Sharma Climbing, fundada pel reconegut escalador Chris Sharma, obrirà el rocòdrom més gran d'Espanya a Gavà, a pocs minuts en cotxe o transport públic del centre de Barcelona. Serà un espai amb 4.300 m² de murs escalables de fins a 19 metres d'altura, que està previst que s'inauguri a la tardor de 2021 i que aspira a convertir-se en un hub de l'escalada 'indoor' a Europa.

Sharma Climbing BCN·Gavà també comptarà amb instal·lacions oficials de competició, dues vies de velocitat, una ampla zona d'entrenament específic d'escalada, un gimnàs, una sala multifuncional i un bar restaurant amb terrassa.

És el segon projecte a Catalunya de Chris Sharma, que ha estat considerat per molts el millor escalador de roca del món, després que obrís l'any 2015 un rocòdrom al 206 del carrer Marroc de Barcelona.

La inauguració és imminent –a la web s'anuncia que serà al setembre– i ja s'han publicat les tarifes dels diferents passis, així com ofertes per a qui se'n faci soci o sòcia abans de l'obertura oficial.

NO T'HO PERDIS: Les 50 millors onades del món per fer surf

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat