Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El mirador de la Torre Glòries es podrà visitar a meitat de preu per la Mercè

Les entrades es poden adquirir a partir del 14 de setembre

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Un dels 'must' a Barcelona que hem incorporat aquest any és el Mirador de la torre Glòries. No només per les vistes 360 graus sinó també per l'hipermirador, un mirador sense finestres del mateix edifici que explora els detalls de la ciutat que ens passen per desapercebuts. Doncs ara teniu una oportunitat d'or per visitar-lo: l'espai se sumarà a les festes de la Mercè amb un gran descompte en les entrades per accedir a l’emblemàtic edifici i viure l’experiència del seu recorregut, que inclou instal·lacions on es combina art i tecnologia, a més d’unes espectaculars vistes de 360° a 125 metres d’altura.  

A partir del proper dimecres, 14 de setembre, les entrades per als dies 24, 25 i 26 de setembre estaran a la venda amb un 50% de descompte sobre la tarifa habitual. Les entrades es podran comprar al seu web i a la taquilla fins al 26 de setembre de 2022, o fins que s’exhaureixin Les dues modalitats d’entrades són:  

  • Entrada Mirador torre Glòries: inclou la visita a l’espai expositiu Hipermirador Barcelona, a la planta –1; i l’accés al mirador panoràmic 360°, a la planta 30, on també es pot contemplar l’escultura Cloud Cities BarcelonaDurant el descompte, valdrà 7,5 €.
     
  • Entrada Mirador torre Glòries + experiència Cloud Cities Barcelona: és una entrada combinada que, a més del recorregut per Hipermirador Barcelona i el Mirador de la planta 30, dona accés a l’experiència Cloud Cities Barcelona, que permet caminar per l’interior de l’escultura suspesa a la cúpula, a 130 metres d’altura, i realitzada per l’artista contemporani Tomás Saraceno. L’accés a Cloud Cities Barcelona* és a partir dels 12 anys. Durant el descompte, valdrà 12,5 €.

NO T'HO PERDIS: La Mercè 2022: Guia Completa

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat