Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Parc de Terror més gran d'Europa està a Cambrils

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La vegetació, els animalons, els jardins bucòlics i el patrimoni del Parc Samà, a Cambrils, seran testimoni de les experiències més esgarrifoses. Els divendres i dissabtes, del 12 d'octubre al 10 de novembre (també el 31 d'octubre i 1 de novembre), la por es respirarà a cada racó d'aquest parc, declarat Bé d'Interès Cultural, i que es transformarà en el Parc de Terror més gran d'Europa.

Hi trobareu 14 hectàrees de patiment on es programaran durant 12 nits set passatges de terror, dues experiències World Real Games (jocs en viu moooolt realistes) i quatre espectacles fixos per a tots els públics.

Les Halloween Scream Nights estan pensades per a un públic fanàtic dels passatges del terror, majors de 15 anys i que conegui les seves pròpies limitacions.

Halloween Scream Nights

© Jose Pleguezuelos

Totes les zones estaran catalogades en funció de la seva intensitat, així que cadascú podrà escollir el nivell de por que pot aguantar. 'Claustrofòbia' és l'atracció més forta, d'intensitat extrema, on hi ha contacte, zones de foscor absoluta i impactes visuals. Si us voleu portar al límit, haureu de pagar una mica més.
Li segueix 'Sectae', d'intensitat molt alta, i 'Reclusió' (interior), 'Scarecrow' (recorregut pel laberint de blat de moro del Parc) i 'La Mansió Beuchenne' (interior), totes tres d'intensitat alta. Per als més porucs, teniu 'El bosc', una experiència exterior d'intensitat mitjana, i 'La taverna', que és mitjana-baixa.

Halloween en família

A més d'aquesta experiència extrema, durant el dia i en el seu horari habitual, els menors de 15 anys també podran celebrar Halloween al Parc Samà amb un munt de tallers relacionats amb la temàtica de por, també contacontes i un concurs de monstres per a la família millor caracteritzada.

Últimes notícies

    Publicitat