Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El parc temàtic de 'Joc de Trons' obrirà al febrer

Game of Thrones Studio és a Banbridge, Irlanda del Nord, lloc de rodatge original de la sèrie

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Irlanda del Nord va ser la gran guanyadora del Brexit: el seu règim de duanes és tou, i moltes de les limitacions que s'apliquen per a la circulació de béns i persones entre el Regne Unit i Europa no existeixen a la frontera terrestre entre la República Irlandesa (Unió Europea) i Irlanda del Nord. I és una sort: perquè el pròxim 4 de febrer obrirà les portes a Irlanda del Nord el Game of Thrones Studio Tour, un parc temàtic que homenatja la superproducció d'HBO. I està situat als Linen Mill Studios de Banbridge, localitat del comtat de Down que ha acollit el 75% de les filmacions de la sèrie a Irlanda del Nord.

Aquest esperadíssim macroprojecte, a mitges entre Warner Bros. Themed Entertainment i els Linen Mill Studios, promet transportar els fans al cor de Ponent i als Set Regnes. Serà una experiència interactiva de més de 33.000 m2, que permetrà al visitant explorar una àmplia gamma de decorats, vestuaris, atrezzo i peces d'escenografia originals.

Game of Thrones Studio Tour
Foto: Game of Thrones Studio TourGame of Thrones Studio Tour

I les fites del parc no són poca cosa: caminar per l'icònic Gran Saló d'Hivèrnia, on Jon Neu va ser proclamat Rei del Nord, veure l'imponent tron ​​de Daenerys Targaryen a Rocadrac, endinsar-se en l'impressionant atrezzo, l'armament i els efectes visuals de la sèrie i aprendre més sobre les tècniques que van ajudar a donar vida a la sèrie a la pantalla. A través d'un disseny i una tecnologia d'avantguarda, aquesta experiència immersiva donarà vida a Ponent i traslladarà els visitants a les històries èpiques de la sèrie: el Desembarcament del Rei, Hivèrnia, Rocadrac, el Mur i les terres de més enllà.

Les entrades i experiències del parc temàtic de 'Joc de Trons' ja son a la venda a la pàgina web oficial del parc. Andrew Webb i David Browne, directors executius de Linen Mill Studios –una empresa familiar tèxtil reconvertida a la indústria audiovisual– han declarat que “aquesta experiència increïble i única tornarà a donar vida a la sèrie i esperem amb molta emoció donar la benvinguda als fans i visitants de tot el món".

NO T'HO PERDIS: Perquè ens agrada tant Game of Thrones

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat