Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Balkan Paradise Orchestra
Foto: Xevi AbrilBalkan Paradise Orchestra

El Passeig de Gràcia acollirà 10 hores de concerts gratuïts el Dia Internacional del Jazz

Els membres de Snarky Puppy Bill Laurance i Michael League, la Sant Andreu Dixie Band i la Balkan Paradise Orchestra són alguns dels grups que hi actuaran

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

El diumenge 30 d'abril el Passeig de Gràcia tindrà més swing que mai, perquè Barcelona celebra el Dia Internacional del Jazz amb 10 hores de concerts gratuïts a la confluència amb el carrer Casp. La jornada, que tindrà lloc des de les 13 a les 22 h i s'emmarca dins dels actes de commemoració dels 200 anys de l'avinguda, comptarà amb sis grups i artistes de l'escena jazzística barcelonina però també d'altres països com Sud-àfrica, Brasil, els Estats Units i el Regne Unit.

Obrirà la jornada la Sant Andreu Dixie Band, formació nascuda de l'arxiconeguda Sant Andreu Jazz Band dedicada al jazz dels orígens i la música de New Orleans; i seguiran el trompetista Joan Mar Sauqué que presenta el seu segon treball, 'Gone with the wind' (2021) en formació trio, i el grup Las de Barcelona, un 'all stars' de casa format per Magalí Datzira, Eva Fernández, Lucía Fumero i el baterista de Seward Juan Rodríguez Berbín.

Membres de Snarky Puppy

També actuaran al Passeig de Gràcia el duo format per Bill Laurance i Michael League de Snarky Puppy, que presenten el disc conjunt fet a Catalunya 'Where you wish you were' (2023), que inclou títols en català com 'La marinada' i 'Sant Esteve'. Per altra banda, el brasiler Hamilton de Holanda i el sud-africà Nduduzo Makhathini exploren l'evolució de la música africana al Brasil des dels temps de l'esclavitud fins a l'actualitat amb mandolina i piano, respectivament. 

La cirereta final la posarà la Balkan Paradise Orchestra, coneguda banda de vent-metall formada íntegrament per dones que promet un final de festa explosiu per aquest dia de celebració que organitza la Fundació Barcelona Promoció amb l’impuls de la regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat