Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El petó de Torra i Sánchez que ha aparegut a Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

"En una actitud amorosa i de molta complicitat, la parella de presidents se'ls va enganxar fent-se un petó al final de Passeig de Gràcia amb Plaça Catalunya. En la intimitat de dues motos aparcades van deixar anar la seva passió, no van poder resistir l'efecte que es tenen i van oblidar que tenien desenes de fotògrafs captant el momentàs, ah i molts fronts oberts en política!"

Més o menys així seria la crònica rosa que en podríem fer si això hagués passat de veritat entre els dos presidents, però només es tracta d'una lectura fictícia de la imatge que va aparèixer el passat 4 de juliol en aquest indret. Tvboy ha tornat a fer de les seves i, com és habitual, amb el petó entre dos personatges oposats com a 'leitmotiv' de les seves obres.

© Erica Aspas

 

A pocs dies de la primera reunió a la Moncloa de Pedro Sánchez i Quim Torra, Tvboy han volgut plasmar una imatge d'esperança i baixa tensió, no solament amb el petó apassionat sinó que Torra porta una mena de document on posa 'Peace for Catalonia' i Sánchez una rosa. De fons un cor ben gran. 

© Erica Aspas

Aquesta vegada li ha tocat a una caixa d'enllumenat públic ser el suport de l'obra que, per cert, està molt ben aprofitada per dues bandes. El protagonisme l'agafen els polítics però, si es dóna el tomb a la caixa, es descobreix un Guardiola i un Mourinho en la mateixa actitud. Visca l'amor, ni que sigui pla i enganxat al carrer amb pega!

Inspirats pel popart, les obres de TvBoy ja han cridat l'atenció en altres ocasions, com va ser el cas del petó entre Leo Messi i Cristiano Ronaldo o Puigdemont i Rajoy. Exhibeix el seu art per mig món i ja suma centenars d'obres repartides arreu com la del petó entre Trump i el Papa molt a prop del Vaticà o un Leonardo Da Vinci i Mona Lisa com si fóossin Yoko Ono i Elthon John a Madrid.

© Tvboy.it

© Tvboy.it

Últimes notícies

    Publicitat