Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Phenomena liquida 'stocks': pòsters cinèfils per a tothom!

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Atenció cinèfils que encara teniu algun mur de casa vostra sense empaperar, això us interessa. El Phenomena, el refugi dels films de culte, liquida el seu 'stock' de creativitats a un preu súper reduït. Sí, es tracta d'aquells famosos cartells de pel·lícules de tots els temps que pengen al seu vestíbul i que tants bons records ens evoquen.

Si voleu adquirir algun espaterrant 'souvenir' d'aquella sessió de cinema que us va robar el cor cal que visiteu l'estand de marxandatge del Phenomena entre el 20 i el 22 d'abril de 15.30 a 21 h. Podeu trobar pòsters, creativitats de façana i, fins i tot, anuncis de marquesina molt per sota del seu cost habitual.

Els pòsters disponibles, mesura 70x100 cm, tindran un preu de 8 euros, mentre que les marquesines es podran comprar a 5 euros. Les Opis, els pòsters de façana exterior de mesura 140 cm d'ample per 100 cm d'alçada, tindran un preu de sortida de 15 euros que variarà segons el model.

Si sou seguidors de la programació del Phenomena, ja sabreu que es tracta de cartells actuals però també hi trobareu altres clàssics de tots els temps que han passat per la sala o que simplement mereixen ser considerats de culte pels cinèfils de cor. Aprofiteu la ganga i transformeu la vostra llar en un museu del setè art. Llums, càmera, ganga!

via GIPHY

Últimes notícies

    Publicitat