Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El poble català que dona nom al nou cotxe elèctric de SEAT

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja és aquí el Tavascan, el primer vehicle 100% elèctric de Cupra, la marca independent de la casa Seat. I tot i que no es presentarà fins a fira de l'automòbil de Frankfurt, del 12 al 22 de setembre, ja es coneixen més detalls d'aquest 'concept car' batejat amb el nom de la localitat del Pallars Sobirà. "El CUPRA Tavascan Concepte pren el seu nom del poble dels Pirineus, únic pel seu imponent paisatge i la natura que l'envolta", ha explicat SEAT en un comunicat que confirmava els rumors apareguts fa uns mesos.

Cupra Tavascan Concept
Foto: SEAT

Com a 'concept car' o prototip, el Tavascan introdueix noves línies de disseny i millores tècniques, ara en clau elèctrica i sostenible; el vehicle, de línies esportives, disposa de dos motors elèctrics que funcionen amb bateries d'ions de liti, que donen fins a 306 cavalls de potència. L'automòbil arriba als 100 quilòmetres per hora en menys de sis segons i mig i disposa d'una autonomia de 450 quilòmetres. Es preveu que podria arribar al mercat a finals del 2021.

El Tavascan se suma a la llista de cotxes batejats amb noms de la geografia local: a més del Formentor, l'híbrid de Cupra, a principis d'any SEAT presentava el-Born, primer cotxe elèctric de la companyia que suposadament prenia el nom del barri del Born de Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat