Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El preu del lloguer es desploma a Barcelona

Llogar a la ciutat és un 3,1% més barat segons les dades del mes de juliol

Esther López
Escrit per
Esther López
Publicitat

Barcelona ha patit una forta caiguda del preu del lloguer dels habitatges amb un 3,1% de variació al mes de juliol. Aquesta baixada del preu contrasta amb el repunt històric que va viure el preu del lloguer al gener d'aquest, abans que la pandèmia afectés tots els sectors econòmics, també el de l'habitatge.

De fet, durant els mesos d'abril i juny el preu va caure encara més, concretament un 6,4%. Durant la mateixa època de l'any passat, en canvi, el preu només va caure un 2,4%. Madrid és ara la ciutat més cara d'Espanya amb uns 16,3 euros per metre quadrat, superant així la ciutat de Barcelona que situa el preu per metre quadrat als 16,2 euros.

Tant Barcelona com Madrid van arribar al preu màxim durant el mes de maig en ple estat d'alarma. El preu del lloguer en el conjunt de Catalunya va ser de 14,5 euros per metre quadrat durant el mes de juliol. Cal dir que el valor del lloguer també va baixar en les principals ciutats espanyoles durant el mes de juliol. Segovia, Pontevedra i Valladolid van ser les ciutats on el preu del lloguer va patir una caiguda més pronunciada.

NO T'HO PERDIS: Quins països permeten l'entrada de viatgers espanyols?

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat