Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Pride BCN planteja celebrar-se a finals d'any

L'organització està preparant una programació en línia pel juny

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Cada dia s'anuncien noves cancel·lacions d'actes culturals i festius, especialment d'aquells que compten amb assistències multitudinaris. Les mesures de seguretat establertes pel govern impossibiliten la celebració de reunions massives, és per això que es van suspendre grans esdeveniments com la Marató de Barcelona o el Saló del Còmic. Ara s'hi suma la Pride BCN, una de les grans cites de l'any, concretament el segon acte més multitudinari de la ciutat amb 400.000 assistents l'any passat.

Enguany anava a celebrar-se els dies 25, 26 i 27 de juny però en vista d'una situació tan excepcional l'organització optarà per una programació televisada i virtual.

Mantenir la visibilitat 

El comitè organitzador ha arribat a un acord amb Betevé perquè la setmana del 27 de juny hi hagi algunes hores de programació especial amb motiu de Pride! BCN. A més, el contingut podrà veure's des de qualsevol part del món de manera online. Un conjunt de 32 entitats socials s'encarregaran d'omplir la graella del 'Pride virtual' amb debats, col·loquis, entrevistes i actuacions. "Volem que la gent no s'oblidi de nosaltres, que ens pugui veure des de les seves cases, amb amics o família. L'entreteniment i la reivindicació estan assegurats." comenta Ferran Poca, president del Comitè Organitzador de Pride! Barcelona.

En les pròximes setmanes, i en funció de com evolucioni la situació de l'epidèmia, es presentarà el programa d'activitats virtuals i en funció de com avanci l'excepcionalitat del moment, l'organització estudia una celebració en l'últim trimestre de l'any.

NO T'HO PERDIS: L'emocionant 'Nessun Dorma' que ha publicat el Liceu que has de veure

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat