Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Primavera Sound continuarà a Barcelona fins al 2026

L'Ajuntament i el festival arriben a un acord que consolida el format tradicional del certamen d’un cap de setmana

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona i el festival Primavera Sound han signat aquesta setmana un contracte de col·laboració fins al 2026, segons ha informat el consistori en un comunicat. Aquest acord suposa la continuïtat del famós festival musical a la capital catalana amb el format tradicional d'un cap de setmana. 

Així ho han expressat des de l'Ajuntament, destacant que "la signatura del contracte que renova els vincles entre ambdues parts consolida la bona convivència de la ciutat amb el festival i reafirma el suport de l’Ajuntament a un dels esdeveniments més destacats del panorama musical internacional, estretament vinculat a Barcelona des del seu naixement". 

A més, el pacte també fa mencions a les diferents condicions necessàries per a garantir aquesta bona convivència posant èmfasi, sobretot, en minimitzar l'impacte que el Primavera Sound té sobre el veïnat. 

El consistori ha afirmat que el festival és una peça “essencial” de l’ecosistema musical de la ciutat i un “gran aparador” per a la projecció internacional dels músics locals.

Últimes notícies

    Publicitat