Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Primavera Sound porta el millor de l'escena estatal a les Nits del Coliseum

Dels inclassificables Califato ¾ a Los Hermanos Cubero amb convidats com Amaia, Rodrigo Cuevas i Christina Rosenvinge

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Que aquest any no hi hagi Primavera Sound no vol dir que l’organització s’estigui de braços plegats. Ja van anunciar que aquest estiu sí que hi hauria concerts, però de moment, han coproduït amb el Grup Balañá aquest cicle del 26 d'abril al 2 de maig al Teatre Coliseum amb el bo i millor de l’escena independent ibèrica actual.

Amb l’excepció del suec de pares argentins José González –que acaba de publicar la seva primera cançó en castellà, 'El invento', i pel qual ja s’han esgotat les entrades, glups–, la resta d’artistes són espanyols i de màxima rellevància en el panorama actual.

Reapareix el Grupo de Expertos Solynieve (liderat per J de Los Planetas i Manu Ferrón) i, també d’Andalusia, arriben els inclassificables Califato ¾ i Derby Motoreta’s Burrito Kachimba. Diem inclassificables perquè no és fàcil explicar el collage amb accent flamenc de Califato ¾, que acaben de treure el disc 'La contraçeña' (2021); pel que fa als Derby, que estan a punt de publicar 'Hilo negro' (2021), ells ho anomenen 'kinkidelia'.  

De Galícia, tindrem el pop intens de Triángulo de Amor Bizarro; de Barcelona hi seran Mujeres i Los Hermanos Cubero –tot i que procedents de La Alcarria–, amb un elenc d’estrelles convidades que intervenen al seu nou disc 'Errantes telúricos' (2021): Amaia, Christina Rosenvinge, Grupo de Expertos Solynieve, Hendrik Rover, Josele Santiago i Rodrigo Cuevas.

A més dels concerts, també hi haurà una sessió de Deforme semanal, el podcast en directe–per classificar-ho d'alguna manera– d'Isa Calderón i Lucía Lijtmaer, de Radio Primavera Sound al Coliseum. 

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat