Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Primavera Sound se celebrarà també a Madrid

L'edició del 2023 tindrà lloc al Parc del Fòrum de Barcelona de l'1 al 3 de juny i del 8 al 10 serà a Arganda del Rey

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Primavera Sound se segueix expandint: l'edició del 2022 durarà dos caps de setmana, però la del 2023 el primer cap de setmana, de l'1 al 3 de juny, se celebrarà al Parc del Fòrum-Sant Adrià, i el segon, del 8, 9 i 10 de juny, tindrà lloc a la Ciudad del Rock d'Arganda del Rey. Aquesta localitat, a 30 km de la ciutat de Madrid i amb una població de 55.000 habitants, disposa d'un espai de 200.000 m2, la Ciudad del Rock, on s'hi va dur a dur a terme el festival Rock in Rio.

El festival mantindrà la seva identitat de festival urbà amb la programació de Primavera a la Ciutat durant la resta de dies de la setmana. Així mateix, tant a Barcelona com a Madrid, aquesta programació s'integrarà als espais culturals de cada seu, amb diferents activitats musicals abans de les jornades principals. 

La direcció del PS celebra que "fer realitat un Primavera Sound de pont aeri suposa per a nosaltres, a més d'una gran alegria, un pas endavant tant lògic com natural", després d'anys organitzant el festival de tardor Primavera Club a les dues ciutats, i manté que una edició doble "només pot beneficiar el nostre públic".

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Catalunya i Barcelona 

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat