Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El primer circuit 'indoor' de drons de Catalunya aterra a Barcelona

Per
Marc Andreu
Publicitat

El dron, aquesta evolució veloç i pes ploma dels teledirigits de tota la vida, porta anys encapçalant les llistes dels més venuts per Nadal. El ressorgir dels teledirigits amb càmera, tant a nivell professional com aficionat, és una realitat i la prova són la infinitat d'imatges que ens arriben captades amb dron, les gairebé 3.000 empreses que ja s'han creat en el sector o les 74 escoles de formació que hi ha a Espanya.

Indrone Park
Indrone Park

El dron ha arribat per quedar-se, per fer-nos sentir pilots a 200 km/h i sense despentinar-nos un pèl. Un fenomen fan que s'ha multiplicat en pocs anys i que a forçat establir una normativa clara sobre aquest tema. No poder volar el dron en espais urbans,  limitar l'altura del vol a 120 metres o recórrer distància inferiors a 500 metres ha propiciat l'aparició de circuits tancats on puguis saciar les ganes de velocitat a cop de comandament a distància. Indrone Park és el primer de Catalunya i compta amb una nau de 1.200 m2 a L'Hospitalet (Avinguda Pau Casals, 98) on pots portar el teu dron de carreres o bé llogar-lo. "Les restriccions de la normativa no permeten gaudir al 100% d'uns aparells que arriben a molta velocitat i que cada dia hi ha més gent amb ganes de competir professionalment", ens explicava un dels impulsors d' Indrone Park. De fet, està entre les seves prioritats muntar una equipació i competir a nivell nacional.

Indrone Park
Indrone Park

Indrone Park compta amb una tecnologia FPV, és a dir, pilotar el dron amb ulleres on pots veure en primera persona la càmera de l'aeronau. Aquesta modalitat augmenta la sensació de velocitat i permet sentir-te en la pell del propi dron. "Indrone Park no solament és per a fans dels drons, sinó que qualsevol aficionat a les carreres o videojocs s'ho passarà en gran". S'organitzen en franges de 15 minuts (19 euros) on els pilots, en un màxim de 8 de forma simultània, poden demostrar la seva perícia i competir entre ells. Els més inexperts en la matèria o nens també tenen el seu espai, ja que disposen de simuladors i pista de pràctiques utilitzant els drones que tenen de lloguer.

Indrone Park
Indrone Park

Alliberar 'adronalina' i viure l'experiència de conduir un dron de carreres ja és més fàcil, segur i legal a l' Indrone Park.

Últimes notícies

    Publicitat