Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Procicat estudia la mobilitat per tota l'àrea metropolitana durant els caps de setmana

Ni el Procicat ni el conseller d'Interior han descartat una petició que fa dies que reivindica l'Ajuntament de Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

El Procicat estudia ampliar el confinament perimetral a tota l'àrea metropolitana de Barcelona. Segons ha informat TV3 i altres mitjans, la conselleria d'Interior hauria confirmat la intenció del Govern de permetre la mobilitat més enllà de les fronteres de Barcelona i permetre que els seus habitants es puguin moure's fins a altres comarques. El conseller d'Interior, Miquel Sámper, en la seva última compareixença ha corroborat el que s'havia avançat unes hores abans: "és una qüestió en la qual estem treballant i que té la seva coherència". La consellera de Salut, Alba Vergés, ha afegit que la mesura de flexibilitat només "s'està estudiant" i que podria solucionar "els problemes en municipis d'alta densitat" com Barcelona o l'Hospitalet. I és que la concentració de molts habitants per quilòmetre quadrat facilita que el virus corri a més velocitat, per aquest motiu, l'Ajuntament i altres comarques de Catalunya insisteixen en la possibilitat de fer excepcions en casos concrets.

Les últimes dades de contagis detecten un repunt de tots els indicadors, tant de la incidència acumulada com la taxa de contagis. Tot i així el pla de desescalada establert segueix endavant i s'hi sumen les últimes flexibilitzacions com la relacionada amb l'obertura de centres comercials.

NO T'HO PERDIS: Quan puc sortir del meu municipi sense risc de sanció?

Últimes notícies

    Publicitat