Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rec.0 Igualada
Foto: Festival Rec.0

El REC.O d'Igualada celebrarà la 25a edició amb més de 100 marques

'Viu al Rec' és l'eslògan d'aquest any que tindrà peces de Levi's, Munich, Adidas i molts noms més

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou fanàtics de la moda i els mercats multimarca, és molt probable que hi hàgiu anat algun cop. REC.0, el festival de 'pop-ups' de referència de Catalunya, celebra aquest 2023 la seva 25a edició amb un mercat amb 100 marques de tots els estils. Si us apropeu, trobareu milers d'articles diferents en aquest esdeveniment que se celebrarà a Igualada, del 8 a l'11 de novembre. La capital de l'Anoia es convertirà durant tres dies en un circuit urbà de moda, amb dissenyadors emergents, marques reconegudes i independents i productes de quilòmetre 0.

Rec.0 Igualada
Foto: Festival Rec.0

Al Rec.0, les grans marques com Converse, Nike i Puma conviuen amb altres més alternatives com Miriam Ponsa, Who, Weekend i Visual Poetry Barcelona, entre d'altres. A més, també hi haurà roba d'esquí de la mà d'establiments com Spider, Rossignol i Peak Performance i opcions per als més petits com les de la firma infantil Peak Active. La moda sostenible també agafarà un paper protagonista en aquesta edició que aposta per projectes basats en l'economia circular i la producció responsable com el d'Alsedà, Boira i Downunder.

Rec.0 Igualada
Foto: Festival Rec.0

El Rec.0 no és només un festival de moda, sinó que també va acompanyat de més d'una vintena d'activitats gratuïtes i una diversa oferta de menjar de carrer que el converteix en un esdeveniment de moda, cultura i gastronomia. L'edició d'aquest any gira al voltant de l'eslògan 'Viu al Rec', que convida a apostar pel futur del barri del Rec i exigeix un nou pla urbanístic que l'ompli de vida durant tot l'any.  Un dels principals propòsits de la creació del festival, que va néixer l'any 2009, va ser precisament donar a conèixer aquesta àrea d'Igualada, un enorme espai urbà únic –i poc conegut– que va ser declarat Patrimoni Industrial de Catalunya. L'espai també és considerat com el conjunt arquitectònic adober en actiu més important d'Europa. 

NO T'HO PERDIS: Moda sostenible, arquitectura de disseny i molt de color: així és la botiga efímera de Thinking Mu a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat