Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Reggaeton Beach Festival
Foto: Reggaeton Beach Festival

El Reggaeton Beach Festival denunciat per "clàusules abusives" per l'associació de consumidors Facua

Els assistents havien de pagar 25 euros per tornar a entrar al recinte o 1,5 euros pel retorn dels diners de la polsera

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

L'associació de consumidors Facua ha denunciat al Reggaeton Beach Festival per imposar "clàusules abusives" als seus assistents, aproximadament unes 60.000 persones que es van reunir al Parc del Fòrum el cap de setmana passat 22 i 23 de juliol.

Amb la presència d'artistes de referència de la música urbana com Ozuna, Anuel AA, Arcángel, Nicky Jam i Myke Towers, el festival ha fet saltar l'alarma de Facua per algunes de les seves pràctiques.

L'associació de consumidors considera abusiu que els assistents haguessin de pagar 25 euros si volien sortir i tornar a entrar al recinte per segona vegada. Tampoc s'ajusta a normativa el preu d'1,5 euros que els assistents havien de pagar per reemborsar el saldo sobrant de les polseres, l'únic mètode possible de pagament al recinte.

També es considera abusiu que l'organització només donés dos dies per sol·licitar els diners sobrants. Per tot, Facua demana als assistents que denuncien aquestes pràctiques i insten al Govern a obrir un expedient sancionador.

L'esdeveniment (que també compta amb edicions a Marina d'Or, Tenerife, Benidorm, Marbella i Màlaga, entre altres ciutats), havia de celebrar-se també a Madrid els dies 22 i 23 de juliol passat, però va ser cancel·lat per no disposar de les autoritzacions exigides per l'ajuntament de la ciutat.

NO T'HO PERDIS: els millors festivals a Catalunya i Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat