Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El sindicat de manters llança una col·lecció de moda, i mola molt

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Fugir per cames amb el farcell a l’espatlla quan intentes, més que guanyar-te la vida, sobreviure, després d’haver escapat del lloc on vas néixer per augmentar les teves opcions de supervivència i haver sobreviscut a una travessia on tants s’hi queden. Els manters estan farts de córrer, i per millorar les condicions de vida del col·lectiu, el Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona ha llançat la seva primera col·lecció de moda, Top Manta. El seu lema és "roba legal feta per gent il·legal".

Aquesta primera col·lecció la formen sis models serigrafiats sobre samarretes, dessuadores i una 'tote bag', sobre cotó blanc, negre o gris. En contrast amb el producte d’imitació que es veu sovint sobre les mantes, els dissenys de la col·lecció Top Manta són superxulos.

Però us la posareu a gust no només per motius estètics sinó també estètics: totes les peces de la col·lecció estan confeccionades en bones condicions laborals pels treballadors, amb cotó ecològic i de comerç just.

Per tirar-la endavant el sindicat de manters ha engegat una campanya a la plataforma Goteo que ja quasi ha assolit la quantitat òptima per tirar endavant el projecte, 44.529 euros, amb la implicació de més de 1.500 micromecenes.

Més de 1.500 persones que ja han entès que els manters el que volen és treballar de manera legal, deixar la venda ambulant –han obert la primera botiga al Raval, al carrer Picalquers, 2– i demostrar que valen per molt més que per estirar la manta.

Últimes notícies

    Publicitat