Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Supermercat
FOTO: Shutterstock

El supermercat més barat d'Espanya obre a Barcelona

Buo, una plataforma de compra grupal econòmica amb els millors preus d'Espanya, arriba a la ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Arriba a Barcelona una plataforma de compra col·lectiva que ofereix els productes de supermercat més barats d'Espanya, amb un descompte mitjà del 40% respecte a altres cadenes. Aquest supermercat online anomenat Buo és propietat de Pulpo, una startup de Barcelona que ofereix descomptes en subscripcions de tota mena –streaming, música o telefonia, per exemple- i que ara aplica el concepte de la compra grupal a l'alimentació i els productes bàsics.

L'objectiu de la startup és ajudar els usuaris a estalviar en totes les despeses gràcies al model de compra en grup, un model que és tendència en altres països, però encara poc conegut a Espanya. El sistema de compra en grup de Buo permet que els usuaris estalviïn a la compra diària, obtenint un millor preu que si compressin de forma individual i passant d'una cistella mensual de 350 euros a una de 210 euros, gràcies a descomptes de productes de cura personal, neteja, alimentació i altres.

I com funciona?

A la plataforma en línia, els productes es divideixen en grups de dues persones, que pot ser que hagi creat un altre usuari o que creïs tu mateix. Quan un grup és ple, s'aplica un 40% de descompte –de mitjana– als clients. Així, els usuaris han d'escollir els productes on vulguin estalviar, i unir-se a un grup per desbloquejar el descompte.

Els grups es poden omplir amb persones desconegudes i no cal que hi hagi proximitat geogràfica entre clients. Al cap de 24 hores, els usuaris de Buo podran recollir la cistella en un punt de recollida a menys de 5 minuts de casa.

Avui dia, Buo està activa a Barcelona, ​​però la start-up vol créixer a curt termini i expandir-se a la resta del territori. A més, també es plantegen augmentar el nombre de persones per grup de cara al futur, amb l'objectiu d'abaratir la compra encara més.

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat