Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El tancament del Teatre Apolo, pendent dels jutjats

L'empresa que gestionava l'emblemàtica sala del Paral·lel fa fallida

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La notícia saltava el maig de 2019 quan un dels teatres més antics del Paral·lel tancava les portes arraconat pels problemes econòmics. Abans, els rumors sobre impagaments i gestions econòmiques poc clares ja planaven sobre l'empresa gestora.

Ara, segons informa el web 'Metropoli Abierta', l'empresa gestora del Teatre Apolo, Ethika Global, ha fet fallida deixant pel camí un gran nombre de damnificats. L'empresa ha declarat la suspensió de pagaments davant del Jutjat Mercantil número 3 de Barcelona, el qual ja ha tramitat la situació d'insolvència i ha declarat un administrador concursal.

La gestió de l'empresa havia fet saltar totes les alarmes. A les queixes per part dels treballadors es van afegir també alguns dels artistes que van treballar-hi, com és el cas de La Maña que el 2018 va denunciar davant dels mitjans una situació d'impagament.

A més dels forats econòmics amb plantilla i col·laboradors, l'empresa té descoberts amb les administracions públiques durant els tres anys que va gestionar l'Apolo, i un deute amb entitats bancàries per valor de 325.000 euros.

El futur de l'històric teatre és ara més negre que mai. En mig d'una crisi molt complicada per a les arts en viu, amb les sales amb aforaments limitats, hauria de trobar una nova empresa que es vulgui fer càrrec d'un teatre d'unes dimensions considerables. Un escenari força complicat de moment.

NO T'HO PERDIS: On comprar les mascaretes més originals

 

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat