Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Tibidabo en realitat virtual obre les portes

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Quan el parc d'atraccions del Tibidabo obra de nou les seves portes sembla que ja estem més a prop de la primavera i una mica més lluny del fred de l'hivern. Així doncs i fent cas d'aquesta teoria que ens acabem d'inventar, tot i que podria ser del tot raonable, la primavera juganera, des de les altures i amb les millors vistes de la ciutat arriba aquest dissabte 3 març. Ho fa amb novetats i amb la il·lusió de superar les bones xifres de visitants amb què va tancar l'any passat (732.574 persones).

Un renovat Castell de contes, experiències 4D i solidaritat

Tot i que l'estrena està prevista per l'estiu, el mític Castell de Contes vol incorporar noves històries de la mà dels mateixos visitants i des del començament de la temporada. Amb la interacció com a principal característica de l'atracció, el parc vol que la biblioteca del castell es vagi omplint de nous contes que quedaran sota la custòdia dels ja habituals fantasmes, bruixots i ogres. Aquesta nova temporada no et deixis la carmanyola però tampoc els contes que més t'agradin, al Castell de Contes els hi donarà una nova vida. I dels contes palpables a la realitat virtual en 4D amb la Virtual Express, una atracció que es presenta com la pionera a Catalunya pel que fa a experiència que combina adrenalina, velocitat i ficció virtual. 

Aquesta primavera també oferirà nous projectes educatius i en repetirà d'altres com el Fisidabo transformant el parc en un gran laboratori de física per a més de 2.000 estudiants de secundària. Al voltant de la construcció i la robòtica, el parc segueix apostant-hi a l'espai Creatibi. El que no és cap novetat del parc és el seu compromís amb causes socials, sent escenari de diferents actes durant els 9 mesos d'obertura. Enguany esperen obrir les portes a 19 festes solidàries.

Amb l'obertura de portes a la nova temporada el parc fa un pas més per deixar enrere temps complicats i donar, una vegada per totes, 'portasso' al malson del 2010.

 

Últimes notícies

    Publicitat