Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tibidabo
Tibidabo

El Tibidabo estrenarà una atracció de caiguda lliure el 2024

L'atracció tindrà 50 metres d'alçada i farà girs de 360 graus

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El parc d’atraccions del Tibidabo preveu començar el 2024 en altura amb una nova atracció. Es tracta d’una caiguda lliure de 50 metres d’alçada, amb capacitat per 24 persones per tanda, que farà girs de 360 graus durant el seu recorregut per tal que tothom pugui gaudir de les vistes panoràmiques de la ciutat. El públic anirà assegut i amb armilles i l’alçada mínima per pujar-hi serà d’1m25, fent-la accessible per quasi tothom.

L’atracció, que encara no té nom, ocuparà l’espai on hi havia l’Hurakán (que es va retirar el desembre passat perquè tenia un cost de manteniment molt elevat), a tocar de l’entrada i on ara hi ha una zona de pícnic i descans.  

Després de la presentació de diverses propostes, finalment, serà l’empresa Funtime Handels GmbHVR l’encarregada de construir la nova protagonista del parc per valor de 2.016.800 euros. Les obres duraran un any i el parc vol inaugurar-la el gener del 2024. 

La torre principal de la instal·lació tindrà llums LED i formarà part del disseny global de l’entorn. A més, l’atracció provocarà una sensació molt intensa als que pugin perquè comptarà amb un sistema de frenada magnètica que permetrà que s’experimenti una sensació de caiguda lliure real. 

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Llegeix el número d'estiu de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat