Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
El Último de la Fila
Foto: El Último de la Fila 'Lejos de las leyes de los hombres' (Versión 2023)El Último de la Fila

El Último de la Fila torna amb el nou disc 'Desbarajuste piramidal'

Manolo García i Quimi Portet han tornat a l'estudi 25 anys després per gravar cançons del grup amb nous arranjaments

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Han passat 25 anys des que es van separar i ningú s'esperava que Manolo García i Quimi Portet es tornessin a reunir en un estudi de gravació per fer un nou disc, però això és exactament el que ha passat. L'1 de desembre de 2023 sortirà a la venda 'Desbarajuste piramidal', el nou àlbum d'El Último de la Fila, 28 anys després de l'anterior –'La rebelión de los hombres rana' (1995)–, un treball que dona nova vida a 24 cançons del grup, amb arranjaments diferents i una estètica renovada, com mostra el primer avançament, 'Lejos de las leyes de los hombres'. 

'Desbarajuste piramidal' serà un doble àlbum (tres vinils o dos compactes, segons el format), amb aquestes 24 cançons regravades per complet per García i Portet, que han tocat tots els instruments a l'estudi. El disc ja es pot reservar des d'avui en aquest enllaç, i el grup premiarà a tots els fans que ho facin amb una foto firmada per tots dos. 

El Último de la Fila és un dels grups catalans més importants de tots els temps i cançons com 'Insurrección' o 'Como un burro amarrado en la puerta del baile' (amb el mític vers 'Que soc de Barcelona, i em moro de calor!) continuen formant part de l'imaginari col·lectiu. Cantant i guitarrista es van separar de manera amistosa l'any 1998 per seguir carreres en solitari i, tot i que havien coincidit esporàdicament, no s'havien tornat a tancar a gravar un disc. Ara només falta saber si sortiran a la carretera per tocar-lo en directe. Tant de bo.

El Último de la Fila, 'Desbarajuste piramidal'
Foto: El Último de la Fila, 'Desbarajuste piramidal'El Último de la Fila, 'Desbarajuste piramidal'

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat