0 M'encanta
Guarda-ho

Els concerts del mes

Les cites més destacades de la música en viu a Barcelona dels pròxims dies

©Dani Cantó

Alguna vegada us heu assabentat que venia a tocar algú que us interessava just després que ho fes? Això no us passara amb la nostra tria dels concerts més destacats del mes: una combinació dels directes amb més poder de convocatòria i dels més exquisits. Agafeu l'agenda i preneu nota.

L'holandès errant

Recomanat

La primera gran òpera de Richard Wagner torna a l'escenari del Gran Teatre del Liceu, per a oferir-ne un total de vuit representacions fins a final de mes. Es tracta d'una coproducció entre teatres de Berlín i Basilea. El doble repartiment l'encapçalen els cantants Albert Dohmen i Egils Silins, que faran d'Holandès, mentre Emma Vetter i Anja Kampe seran Senta. La direcció musical anirà a càrrec de Oksana Lyniv i Philip Stölzl és el director d'escena.

Llegir-ne més
Gran Teatre del Liceu , El Raval Divendres 26 maig 2017 - Diumenge 28 maig 2017

Primavera Sound 2017: 7 Notas 7 Colores + Anímic + Saint Etienne + Local Natives + Gordi

La jornada gratuïta d'obertura del Primavera Sound servirà per escalfar motors als 3 intensos dies que ens esperen al Fòrum. Hi actuaran en directe el quintet de Collbató  Anímic, que presentarà el seu sisè disc, 'Skin' (2017), on abracen la música dance en un àlbum sobre la nostra inhumanitat;  7 Notas 7 Colores, la banda fundada per Mucho Muchacho al costat del productor Dive Dibosso, pioners del hip hop a Espanya i autors d'un dels discos clau del gènere a casa nostra, 'Hecho, es simple' (1997) que tornen als escenaris per celebrar el 20 aniversari de la seva publicació; l'elegant pop electrònic del trio britànic Saint Etienne, que formen Sarah Cracknell, Pete Wiggs i Bob Stanley; la combinació de pop, afrobeat i èpica rock dels californians Local Natives i la jove australiana Sophie Payten.

Llegir-ne més
Parc del Fòrum , Sant Martí Dimecres 31 maig 2017
Advertising
Tots els concerts

Comentaris

0 comments