0 M'encanta
Guarda-ho

Els concerts del mes

Les cites més destacades de la música en viu a Barcelona dels pròxims dies

©Dani Cantó

Alguna vegada us heu assabentat que venia a tocar algú que us interessava just després que ho fes? Això no us passara amb la nostra tria dels concerts més destacats del mes: una combinació dels directes amb més poder de convocatòria i dels més exquisits. Agafeu l'agenda i preneu nota.

Cap Roig Festival 2017

No fa ni un any que sentiem els acords de 'Jesus Etc' sonant a l'esplanada del festival Vida de Vilanova i la Geltrú que ja tornem a tenir Jeff Tweedy a Catalunya. Wilco, que presentaran el seu darrer disc, 'Schmilco', seran els convidats de luxe en l'estrena de la nova edició del festival de Cap Roig, que començarà el 7 de juliol Calella de Palafrugell. Els de Chicago no són els únics noms internacionals d'un cartell que també compta amb la presència de Ben Harper, Norah Jones, Anastacia o The Pretenders. El festival, que comptarà amb 28 actuacions repartides en 25 nits i que tindrà un pressupost idèntic al de l'edició passada (3,2 milions d'euros), també aposta per grups catalans com Sidonie, Sílvia Pérez Cruz, Estopa o La Iaia i d'estatals com David Bisbal o Melendi. Consulteu aquí tota la programació.

Llegir-ne més
Jardins de Cap Roig , Fora de Barcelona Diumenge 20 agost 2017 - Dimarts 22 agost 2017

Nits de Blues al Poble Espanyol 2017

Tornen les nits de Blues al Poble Espanyol, que per quart any consecutiu ompliran de ritme tots els dijous d'estiu fins el 14 de setembre. Tretze concerts en petit format a l’aire lliure seleccionats per Capibola Blues, l’Escola de Blues de Barcelona i el Festival de Blues de Barcelona per on hi passaran, entre d'altres, Big Mama Montse & Sister Marion & Rod de Ville, Chino & The Big Bet, A contra Blues o Chef Dave & The Cooks.

Llegir-ne més
Poble Espanyol , Sants - Montjuïc Fins al Dijous 14 setembre 2017

Estiu al Palau: Bernat Català

El piano segueix protagonitzant la programació estiuenca del Palau de la Música Catalana. Gràcies als concerts que s'organitzen durant l'agost, tenim l'oportunitat de descobrir nous valors, tant d'aquí com de fora. És el cas d'aquest recital a càrrec d'aquest jove de Molins de Rei, que de mica en mica va fent-se un lloc en el sempre difícil món de la música. El programa que presenta el formen obres de Falla, Debussy, Montsalvatge, Liszt, Albéniz, i també alguna composició pròpia.

Llegir-ne més
Palau de la Música Catalana , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Divendres 18 agost 2017
Advertising

Paco Ibáñez, Mediterráneo

Sota les estrelles del cel de Barcelona, sobre la catifa vermella Amat i envoltat d’excel·lents músics, Paco Ibáñez, guitarra en mà, sobrevolarà l’espai i el temps en un viatge pel Mare Nostrum que reivindica humanisme enfront de la barbàrie actual. Cançons d’amor, de pur existencialisme, de lluita i resistència, embolcallades en els ritmes dels instruments i la força de la poesia, evocaran la cruesa i la tristor però també la il·lusió, l’amor i l’esperança. El rei Al-Mu’tamid, Abenámar i els romanços moriscos ens endinsen a l’Al-Àndalus, un recorregut musical pels idiomes que voregen les ribes de la Mediterrània i que ens recorda l’època i el diàleg entre cultures ben diferents. “En Méditerranée”, la cançó del seu malaurat amic originari d’Alexandria, Georges Moustaki, serà present en aquest viatge musical. Un espectacle màgic on, com els contes de Scheherezade, la ironia, la tendresa i la realitat de la vida conviuen amb els somnis més intensos. La veu de Paco Ibáñez obrirà aquesta nit per a tots una porta misteriosa i secreta, la silenciosa i enlluernadora entrada cap a la poesia, la porta de la llibertat. Mario Mas guitarra, Gorka Benítez saxo tenor, Horacio Fumero contrabaix, César Stroscio bandoneó, Pep Pascual efectes sonors, Frederic Amat espai escènic, Jordi Salvadó so, David Bofarull llums.

Compra aquí Llegir-ne més
Teatre Grec , Sants - Montjuïc Dimarts 29 agost 2017

Rent

El 26 de gener de 1996 es representava per primer cop el musical RENT a la ciutat de Nova York, dos dies després de la mort del seu autor: el jove i desconegut Jonathan Larson. L’espectacle es va convertir ràpidament en un fenomen que va canviar la història del gènere i va connectar amb una nova generació que s’identificava mb aquests personatges que lluiten per mantenir el seu entorn, amenaçat per la malaltia i la mort, que s’aferren a la vida, que desperten el seu costat més creatiu i, sobretot, que compten la seva vida en moments d’amor. 20 anys després de la seva estrena, Daniel Anglès en dirigeix una nova producció: una nova generació d’intèrprets torna a aquest clàssic tota la força i visceralitat. Passió, emoció, energia… i hores d’amor. Aquesta producció, guardonada amb 4 premis Broadway World 2016, és la que ara us presentem en versió concert. El mateix cast que va fer explotar Barcelona l’hivern de l’any passat protagonitza aquesta darrera oportunitat de gaudir de RENT.

Compra aquí Llegir-ne més
Teatre Grec , Sants - Montjuïc Dijous 24 agost 2017
Tots els concerts

Comentaris

0 comments