Els concerts del mes

Les cites més destacades de la música en viu a Barcelona dels pròxims dies

©Dani Cantó

Alguna vegada us heu assabentat que venia a tocar algú que us interessava just després que ho fes? Això no us passara amb la nostra tria dels concerts més destacats del mes: una combinació dels directes amb més poder de convocatòria i dels més exquisits. Agafeu l'agenda i preneu nota.

Grec 2018: R + R = NOW

El pianista de Houston Robert Glasper torna al festival després de la seva primera visita el 2005, quan era una promesa del jazz. Convertit ara en imperdible del gènere pujarà a l'escenari del Barts al capdavant d'un sextet col·lectiu i únic anomenat R+R = NOW, una referència inspirada en Nina Simone. Una aposta que vol explicar la història des d’un punt de vista comunitari i inquiet, obert a totes les formes musicals més enllà de totes les etiquetes. Reflect + Respond = NOW.

BARTS (Barcelona Arts On Stage) , El Raval Dimarts 24 juliol 2018

Grec 2018: Enric Montefusco y los Coros de medianoche

El que va ser líder de Standstill Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó després del seu debut en solitari el 2016 amb 'Meridiana'. Ho fa amb 'Coros de medianoche' (2018), un EP de cinc temes en la veu d’altres cinc artistes dels qui admira l’actitud, el compromís i el talent: Niño de Elche, Albert Pla, Maria Arnal, Nacho Vegas i Los Hermanos Cubero. Precisament serà aquest EP el que el portarà al Teatre Grec, en una estrena en directe amb bona part dels col·laboradors del disc.

Teatre Grec , Sants - Montjuïc Dimecres 25 juliol 2018
Advertising

Grec 2018: Cécile McLorin Salvant

Cécile McLorin Salvant és l'encarregada de tancar la programació conjunta del Grec i el festival de jazz aquest 2018. Referència del jazz vocal actual, la cantant nascuda  a Miami, de mare francesa i pare haitià, que va guanyar el seu primer premi al prestigiós concurs mundial de jazz Thelonious Monk Jazz Competition presentarà el seu últim disc, 'Dreams and daggers' (2017), amb el que va guanyar el seu segon Grammy.

BARTS (Barcelona Arts On Stage) , El Raval Dimecres 25 juliol 2018

Tomorrowland 2018

Tomorrowland, un dels festivals més massius i espectaculars del món, i amb la música electrònica com a protagonista, torna per segon any a Can Zam, a Santa Coloma de Gramanet. Un espectacular escenari acompanyat d'una gran quantitat d'elements decoratius inspirats en contes de fades, elements màgics i amb increïbles efectes especials, com ara focs artificials, làser show i confeti presidirian una llarga jornada amb grans noms de l'electrònica mundial que començarà a les 15 h i s'allargarà fins les 6 del matí.

Parc de Can Zam Dissabte 28 juliol 2018
Advertising
Tots els concerts

Comentaris

0 comments