Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El vídeo més espectacular de la Barcelona deserta des de l'aire
Barcelona deserta des de l'aire
FOTO: Mossos d'Esquadra Barcelona deserta des de l'aire

El vídeo més espectacular de la Barcelona deserta des de l'aire

Advertising

Observar Barcelona des de l'aire sempre és espectacular. Sorprèn la simetria i l'ordre del mapa de la ciutat, desapareix el caos, la brutícia i el desgavell del dia a dia. Durant aquests dies de confinament triomfen les fotografies d'una Barcelona que sembla post-apocalíptica, on els senglars guanyen terreny als humans i comptes d'Instagram publiquen fotografies que et deixen sense respiració davant una ciutat fantasma a vista de dron (il·legal).

Els Mossos d'Esquadra han publicat a Twitter aquest diumenge un vídeo agraint la tasca col·lectiva d'abandonar els carrers en la mesura que es pugui. Es pot veure un trajecte gravat amb dron i helicòpter de carrers i avingudes de la ciutat buides com el passeig Marítim, la Diagonal i el Paral·lel. També sorprèn altres vies normalment plenes de bullici de gent com la plaça Universitat i la Rambla.

Els Mossos han penjat el vídeo i en poques hores ja ha sumat centenars de comparticions a Twitter, tot plegat per agrair els ciutadans el compliment del confinament.

 

 Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

NO T'HO PERDIS: Les imatges més impactants de la Barcelona buida

Share the story
Últimes notícies
    Advertising