Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El vídeo més espectacular de la Barcelona deserta des de l'aire

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Observar Barcelona des de l'aire sempre és espectacular. Sorprèn la simetria i l'ordre del mapa de la ciutat, desapareix el caos, la brutícia i el desgavell del dia a dia. Durant aquests dies de confinament triomfen les fotografies d'una Barcelona que sembla post-apocalíptica, on els senglars guanyen terreny als humans i comptes d'Instagram publiquen fotografies que et deixen sense respiració davant una ciutat fantasma a vista de dron (il·legal).

Els Mossos d'Esquadra han publicat a Twitter aquest diumenge un vídeo agraint la tasca col·lectiva d'abandonar els carrers en la mesura que es pugui. Es pot veure un trajecte gravat amb dron i helicòpter de carrers i avingudes de la ciutat buides com el passeig Marítim, la Diagonal i el Paral·lel. També sorprèn altres vies normalment plenes de bullici de gent com la plaça Universitat i la Rambla.

Els Mossos han penjat el vídeo i en poques hores ja ha sumat centenars de comparticions a Twitter, tot plegat per agrair els ciutadans el compliment del confinament.

 Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

NO T'HO PERDIS: Les imatges més impactants de la Barcelona buida

Últimes notícies

    Publicitat