Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

elBulli obre a Barcelona?

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si heu passat pel carrer Parlament, potser us ha cridat l'atenció els cartells que pengen del Pa i Trago, el restaurant de cuina tradicional, uns cartellets modests (folis en DIN A4) allà on normalment hi ha el menú, amb un contingut molt potent: s'hi s'anuncia la "pròxima obertura" de "El Bulli Barcelona", amb el dibuix d'un bulldog francès –com els que van donar nom al celebèrrim restaurant de cala Monjoi– i rematat amb el nom de Ferran Adrià.

L'obertura d'elBulli a Parlament se sumaria a la important oferta dels germans Adrià al barri de Sant Antoni. Ara mateix són sis els restaurants (el pioner Tickets, els mexicans Hoja Santa i Niño Viejo, el nikkei Pakta, la Bodega 1900 –el vermut segons Albert Adrià– i el misteriós Enigma) que Albert i Ferran Adrià regenten amb els germans Iglesias (Rías de Galicia, Cañota, Espai Kru) a Barcelona. Una presència, allà on el Paral·lel es creua amb els carrers Lleida i Entença i amb l'avinguda Mistral, que alguns dels veïns ja troben excessiva:

Els periodistes de Time Out Barcelona no ens hem aturat fins que hem pogut contrastar la notícia, i us podem confirmar que "és pel Dia dels Innocents. Res de Ferran Adrià al Pa i Trago, tu", segons fonts autoritzades del restaurant del carrer Parlament. Que tot i la gentrificació, Sant Antoni ens el conservi, amb la mateixa bona cuina i el mateix bon humor. 

Últimes notícies

    Publicitat