Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els 5 llibres més 'hot' per encarar l'estiu

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

De llibres especialitzats en sexualitat i erotisme en trobareu de diverses categories: guies pràctiques, llibres novel·lats d’experiències personals, assajos filosòfics i polítics entorn al gènere, l’orientació i la sexualitat i fins hi tot rareses com diccionaris, còmics o magazins d’entreteniment. Avui us recomanem 5 novetats per passar l’estiu llegits a alta temperatura...

'Cómo adelgazar follando'
I comencem amb una freakada. Ja sabem que conjugar humor i sexe funciona, pel que aquest llibre no us deixarà pas decebuts. Cómo adelgazar follando és un manual divertit de Richard Smith amb il·lustracions d’Aleix Saló (-us enrecordeu del seu famós Españistán, oi?), que parla de sexe i de com perdre calories al mateix temps. Hi trobaràs completíssimes taules de consum calòric de mil i una activitats sexuals: des de sexe oral fins a idear excuses en cas de pillada 'in fraganti'. I com a postres, inclou una guia dels millors aliments afrodisíacs per a una sessió de plaer apta per a tots els gustos.

'Código Swinger'
Ja us hem explicat diverses vegades a Time Out que la monogàmia, no és tendència. Per això cal que us embrinqueu en l’apassionant món de les parelles obertes. L’escriptor i filòsof Jordi Clotas s’endinsa en el món d’una parella swinger a 'Código Swinger', des de les seves primeres investigacions, fins a un dur encreuament de camins emocional... Un road trip per tots aquells espais físics i emocionals que els més puritans no us heu atrevit a trepitjar.

'Ya está el listo que todo lo sabe de sexo'
L’autor, Alfred López, s’ha fet famós com a escriptor i divulgador de curiositats vàries. I li ha arribat el torn a la sexualitat. Si sou dels que des dels dos anys ja no heu parat de preguntar «per què i per què», Ya está el listo que todo lo sabe de sexo us fascinarà. Trobareu respostes a preguntes tan insospitades com perquè pixelen els genitals a les pel·lícules pornogràfiques, quina posició ocuparia el penis humà en un rànquing de membres sexuals amb d’altres animals o descobriràs quines cançons dels cantants més repipis de la història musical nord-americana estaven fent al·lusions a postures sexuals...

'Diccionari sexual suprem'
I arriba el llibre de Lluís Segura: l’antítesi d’un diccionari, un llibre als antípodes del 'Ya está el listo...'. Diccionari sexual suprem vol fer-te dubtar, preguntar-te i reflexionar al voltant de la sexualitat: amb humor, ironia i escepticisme. Un llibre pels que no busquen respostes clares sinó reptes mentals a base de cop d’escriptura amarga. I és que Segura és un reputat guionista, assessor creatiu, ni més ni menys, que de J.A. Bayona. ¡Luxe! Ideal per a tenir-lo al vàter: i no per cagar-s’hi, sinó per recrear-se en petits moments del dia que ens portin a instants de meditació i plaer mental. Assegurat.

'Psicoputa'
I finalitzem amb una altra novel·la: de la periodista, escriptora i tertuliana Marisol Galdón. Aquesta primavera ha publicat la seva segona novel·la, Psicoputa, un altre thriller psicològic però narrat en primera persona per una prostituta de mala parla i idees ensangonadament clares. Llenguatge popular i un xic barroer (abstenir-se sensibles). Com ella mateixa esclareix: «la psicoputa és tremenda».

Últimes notícies

    Publicitat