Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Santa Marina camping
© Robert Maric

Els càmpings regalen més de 1.000 estades gratuïtes als sanitaris

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

A tots els sanitaris que no compteu les hores, que lluiteu amb bata blanca en aquesta guerra en condicions límit i que salveu vides cada dia, avui us portem una bona notícia. Es tracta d'una iniciativa de la Confederació de Càmpings del Mediterrani i el que pretén és agrair tot l'esforç i talent que esteu demostrant aquests dies en forma d'estades gratuïtes, per a tota la família, en més de 300 càmpings de Catalunya i València. La campanya "Dalesunaplauso", fent referència als aplaudiments col·lectius que cada dia a les 20 h es viuen als balcons del país, disposa d'una web perquè aquells professionals de la sanitat que ho vulguin s'inscriguin a la llista.

Càmping Ballena Alegre
Càmping Ballena Alegre
FOTO: Ballena Alegre

Com més retuits, més nits

La Confederació que impulsa la campanya vol aprofitar la iniciativa per donar a conèixer l'entitat i de pas fer extensiva la idea a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar a través de les xarxes. D'entrada la Confederació ja ofereix més de 1.000 paquets gratuïts (per la primera quinzena de juliol i setembre) d'una setmana en parcel·les, bungalous o apartaments però que aquesta xifra creixi dependrà dels retuits que rebi el següent tuit.


Per cada 1000 retuits de la iniciativa "Dalesunaplauso", la Confederació hi anirà sumant 10 nits més. D'aquesta manera esperen arribar a regalar fins a 5000 paquets. La iniciativa, a més, vol arribar altres herois que aquests dies dediquen tots els seus esforços a la cura dels afectats pel COVID-19, per aquest motiu a la web també pot apuntar gent que ha contribuït amb tasques solidàries durant el confinament. Aquí serà un jurat el que escollirà els 10 projectes que guanyaran una estada.

NO T'HO PERDIS: iniciatives solidaries per aforntar el Coronavirus a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat