Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els Centres Cívics de Barcelona suspenen els cursos i tallers presencials

En compliment de la resolució publicada per la Generalitat de Catalunya els centres seguiran en funcionament però amb restriccions

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Catalunya ultima més mesures per controlar el rebrot de la segona onada de la pandèmia. Seguint la resolució que ha publicat la Generalitat, la xarxa d'equipaments que formen els Centres Cívics de Barcelona anul·len l'activitat presencial. 

Els centres es mantindran oberts però els tallers s'hauran de seguir de forma virtual o quedaran ajornats fins que es puguin recuperar les sessions pendents. Les visites i els itineraris queden suspesos Tampoc es podrà fer ús dels espais dels equipaments per a activitats socials i comunitàries per tal de contenir al màxim possible la propagació del virus.

Les arts escèniques, la música i les exposicions es mantenen, de moment, als centres seguint les mesures previstes que es van acordar en els Plans de represa del sector cultural: arts escèniques i musicals, del 21 de setembre del 2020. 

Les mesures de prevenció, als Centres Cívics, seran vigents per un període de quinze dies des de la data de publicació de la Resolució en el DOGC, tot i que la incertesa de la situació fa que les restriccions siguin prorrogables a més dies

Les actuacions, per aplanar la corba de contagis, s'han adoptat en diferents àmbits d'activitats on es produeixi interaccions socials, com ara els bars i restaurants, tant en àmbit públic com privat. 

NO T'HO PERDIS: El mapa interactiu per saber el nombre de contagis de BCN barri a barri

 

Últimes notícies

    Publicitat