Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els Cinesa aposten pel cinema de terror amb sessions a 4,90 euros

Cada dijous a la nit als cinemes Cinesa projecte una pel·lícula de terror contemporani

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Ja us vam avisar dels cupons de descompte que ha llançat Cinesa amb els que podeu anar al cinema cada dia de la setmana pagant menys que el dia de l'espectador. Però hi ha més: per revitalitzar el sector i animar la gent a tornar a les sales de cinema, està apostant per programar cicles temàtics –pel·lícules Marvel, infantils, musicals, cinema espanyol...– i un d'ells està dedicat al cinema de terror. 

Els dijous a les 20.30 hores programen una selecció de grans èxits de l'horror contemporani. Preneu nota de les properes projeccions i prepareu 4,90 euros que és el que us costarà la sessió! 

Doctor sueño (29 d'octubre)

El nen de 'El resplandor' s'ha fet gran, però està turmentat per tot el que va viure a l'Hotel Overlook. Ewan Mcgregor és en Dan, el protagonista d'aquesta seqüela on, òbviament, tornen a aparèixer les inquietants bessones, però també hi ha una adolescent amb poders que fuig de Rose the Hat, una dona que s'alimenta dels nens que tenen els mateixos 'poders' que en Dan. Sembla que només hi ha un lloc al món on poden amagar-se... sí, el famós hotel ...

It (5 de novembre)

No hi ha pallasso al món que faci més por que el de 'It'. Aquesta pel·lícula d'Andy Muschietti és un 'remake' de la sèrie dels 90. És l'estiu de 1989 a Derry, una petita ciutat de Maine, i un grup de nens que es fan dir El club dels perdedors s'uneixen per destruir un monstre que canvia de forma, que es disfressa de pallasso i que s'alimenta dels nens de Derry.


It capítulo 2 (12 de novembre)

Podeu fer doblet i a la setmana següent de veure 'It' passeu pels Cinesa a veure el capítol dos. Aquesta seqüela ens situarà 27 anys després dels esdeveniments del primer film, quan els integrants de l'anomenat Club dels Perdedors es veuen obligats a complir aquella promesa que van fer al final de la primera pel·lícula...

Annabelle vuelve a casa (19 de novembre)

La terrorífica nina Annabelle torna, aquest cop per torturar a la família Warren. Mentre una adolescent i la seva amiga tenen cura de la filla del matrimoni Warren, sense saber-ho desperten l'esperit maligne atrapat dins de la nina Annabelle. Res de bo no pot passar.

Nunca apagues la luz (26 de novembre)

La Rebecca ha de deixar enrere les seves pors i traumes d'infantesa per ajudar al seu germà petit, que pateix els mateixos successos estranys que van turmentar la Rebecca durant anys i que van posar a prova el seu seny. Ara s'enfrontarà cara a cara amb un esperit sobrenatural unit a la seva mare.

NO T'HO PERDIS: Escape rooms de por a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat