Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Rambla amb els llums de Nadal
Foto: Mariona Gil

Els dies 21 i 22 de desembre es van detectar més de 600 positius a Barcelona

Els casos augmenten un 4% respecte la setmana anterior i el risc de rebrot d'aquest dilluns se situa en 377

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Les dades epidemiològiques segueixen en alça a Catalunya, i ara el risc de rebrot se situa en 377, tres punts més que el de diumenge 27. Aquestes xifres han portat al Procicat a estudiar avui si es produeix un nou tancament del sector de la restauració i de la cultura, així com l'avançament del toc de queda per al dia de Cap d'Any, segons ja va afirmar el diumenge passat el conseller d'Interior, Miquel Sàmper.

Pel que fa a Barcelona, ​​els casos han augmentat un 4% des del 21 fins al 27 de desembre, i ens trobem ara com ara amb 92 casos més que la setmana passada. En aquests dies només s'han produït 28 defuncions, que en comparació, són la meitat que la setmana anterior.

Xifres de contagis en els últims dies

Durant els dies 21 i 22 de desembre es van detectar més de 600 positius, mentre que en els festius del 25 i el 26 només s'han detectat 126 i 123 casos respectivament. Aquestes xifres són provisionals, ja que durant l'època nadalenca els laboratoris analitzen menys proves. Això vol dir que és possible que en els propers dies els positius augmentin.

A Barcelona fins al moment hem arribat a un total de 73.837 casos des de l'inici de la pandèmia.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020 a Barcelona: guia completa

Últimes notícies

    Publicitat