Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Haribo
Foto: Shutterstock

Els emblemàtics ossets d'Haribo celebren 100 anys

Per celebrar el centenari, la companyia de gominoles ha anunciat una edició especial amb nous sabors

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

Els ossets de goma són una de les llaminadures preferides dels nens. I a més, és el senyal d'identitat de la companyia Haribo. Aquestes famoses gominoles amb forma d'os celebren el centè aniversari. Avui dia es venen a més de 100 països d'arreu del món i s'elaboren en setze centres de producció diferents, amb un total de 7.000 empleats. La producció és tan gran que si poséssim en fila tots els ossets fabricats en un any, farien la volta al món deu vegades. 

La història comença l'any 1922, quan el jove emprenedor i pastisser, Hans Riegel, es va inspirar en l'os ballarí del circ de la seva ciutat natal de Bonn (Alemanya) i va crear en un petit obrador el primer caramel en forma d'os del mercat. El nom d'Haribo prové d'un acrònim format per les dues primeres lletres del nom del fundador i el de la ciutat on es trobava la primera fàbrica on van néixer els primers ossets. 

Amb motiu de l'efemèride, la marca ha decidit llançar una nova edició especial d'aquest icònic caramel de goma. Es tracta dels 'Ositos de Oro Fresas Mix', que inclou tres nous sabors: maduixa àcida, maduixot i melmelada de maduixa. 

View this post on Instagram

A post shared by HARIBO España (@haribo_es)

 

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat