Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els mercats de Barcelona s'apunten a la venda on line

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Els mercats eren dels pocs sectors que s'havien mantingut 'verges' a les noves tecnologies, ja que l'acte d'anar al mercat només s'entén de forma presencial. I dic que s'havien mantingut verge, en passat, perquè des de fa poquet alguns mercats de la ciutat han deixat de ser incorruptibles, i és que el negoci és el negoci, amics!
I bé, a nosaltres també ens va de conya, per mandrosos o per manca de temps.

El Mercat de la Concepció fa venda on line a través de la seva web i amb un mecanisme propi, els mercats de Sant Gervasi, Lesseps, Provençals i Galvany estan posant en marxa sistemes de compra a través del mòbil i algunes parades del mercat de La Mercè, Santa Caterina, de l'Estrella, Sants, Poblenou i la Marina, entre d'altres, utilitzen el WhatsApp per atendre les comandes dels seus clients.

El darrer en apropar-se al negoci digital ha estat el Mercat del Ninot i de la mà del supermercat on line Ulabox. Es tracta d'una prova pilot que durarà sis mesos i després es valorarà si es continua i s'hi sumen d'altres mercats.
A la web trobareu 11 parades reals del mercat –amb una foto dels venedors, per sentir-vos a prop d'ells encara que estigueu fent la comanda des de casa o des de la feina– que representen totes les categories: fruita, verdura, carn, peix, xarcuteria, bacallaneria, llegums... La compra de producte fresc s'incorpora a la resta de comanda que feu i la tindreu a casa en 24 hores. Asseguren que no es trenca la cadena de refrigeració i que els productes arriben en perfecte estat.

És una forma que els paradistes tinguin més clients –s'apropa el seu producte a veïns d'altres barris i municipis de l'Àrea Metropolitana– i també ajuda a digitalitzar el comerç local.

Què ens dieu, esteu a favor o en contra?

via GIPHY

Últimes notícies

    Publicitat