Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els millennials tenen menys sexe i somien en trios

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Un any més el baròmetre de la marca de preservatius Control publica els resultats del que és l'estudi més important en relació amb els hàbits sexuals dels espanyols entre 18 i 35 anys. Cada any participen una mostra de 2.000 joves i els seus resultats sempre se'n parlen. Menys sexe que generacions anteriors, poc innovadors i fogosos però sense arribar a complir molts somnis eròtics.

Què els passa als millennials amb el sexe?

El 63.6 % dels espanyols afirma tenir relacions sexuals una o menys d'una vegada a la setmana, a pesar que el seu desig (el 77 %) seria tenir entre dos o tres per setmana. Pot ser que anem faltats de temps o massa envoltats d'entreteniment, el que queda clar en l'estudi és que malgrat la poca activitat sexual, la majoria se senten satisfets en el llit. I és que de vegades millor menys quantitat però de major qualitat. Tornant als resultats del baròmetre, el 57,5 % es considera fogós. Encara que aquesta pregunta la hi haurien de fer a la parella i no a un mateix, no? Pel que fa a la innovació en el llit, els joves espanyols no són genis de l'I+D. La nit segueix sent el moment preferit (49,5 %) i el llit el lloc més comú per golejada (73,7 %). El sofà o la dutxa també van guanyant terreny com alternativa. En l'interessant món de les postures, tampoc els donaran un premi en desenvolupament i recerca, ja que el missioner (67,7 %), seguida del gosset (53 %) i l'amazona (20,4 %), són les tres opcions més practicades. El millor resultat, però, és que el 86,3 % confessa que vol provar coses noves. Que esperem a ser més creatius?

Sortir de la rutina en públic, vibradors i de tres en tres

Fer-ho en públic (47,8%) segueix sent una de les formes de trencar amb el sexe més convencional, en canvi pel que fa a fantasies, la guanyadora entre els homes és la voluntat de fer trios (37,1%) a molta distància del 22% de les dones que prefereixen una opció més elèctrica com el vibrador. L'ús de vibradors amb comandament a distància com a fantasia favorita obté el 35,6% dels adeptes. La resta de percentatge pel que fa a pràctiques alternatives desitjades són el 'bondage' o lligar-se (22,4%) i el sexe anal (18,7%). Somiar és gratis, fàcil i indolor, per això de tots els enquestats solament el 9,2% reconeix haver practicat aquestes fantasies.

Els andalusos tenen molt art

El baròmetre també vol ser un reflex entre comunitats autònomes i els andalusos (20%) tornen a ser per quart any consecutiu els millors valorats en el llit, seguits dels canaris i els valencians. En la cua de la llista i sense voler que sigui l'inici d'una guerra sexual entre territoris espanyols, els pitjors valorats són els joves de les Illes Balears (2,5%).

Sexualment protegits

Per primera vegada en 3 anys puja l'ús del preservatiu i això és motiu de celebració dins o fora del llit. El preservatiu masculí segueix sent el mètode anticonceptiu més utilitzat amb el 68,2% dels resultats, encara que el 31,2% afirma usar-lo solament ocasionalment. Aquesta xifra segueix sent alarmant si se li suma que el 77,9% dels enquestats afirma no conèixer l'estat sexual de les seves parelles.

Últimes notícies

    Publicitat