Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Millennials
Shutterstock

Els millennials tindran el seu propi barri a Barcelona

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

T'imagines sortir al carrer, anar a comprar el pa o treure a passejar el gos i veure només a gent jove? No es tracta d'una distopia on no existeix la vellesa, sinó d'una proposta del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) de crear un barri dedicat als 'millennials'

Pere Navarro, delegat estatal del CZFB, ha explicat a Catalunya Ràdio el projecte que pretén construir un miler de pisos per joves 'millennials' al barri de la Marina, on actualment hi ha el Banc dels Aliments. L'objectiu de crear aquesta mena de ghetto generacional és "donar una oportunitat a la gent jove, relacionant el món de l'educació i l'accés a la feina". D'aquesta manera s'espera que no tants joves hagin d'emigrar per culpa de l'alt preu de l'habitatge a la ciutat i la manca d'oportunitats, així ho declarava Navarro: "Barcelona no ha d'expulsar el talent pel preu de les vivendes i per això el Consorci es proposa fer espais per 'millennials' al barri de Marina". 

De moment encara es tracta d'un projecte embrionari i es desenvoluparia en els anys vinents. I és que per dur a terme aquest projecte seran necessàries moltes modificacions en l'àmbit de la ciutat i s'hauran de reubicar algunes àrees d'equipaments per tal de poder construir aquests nous habitatges. 

Últimes notícies

    Publicitat