Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Família usant diversos dispositius connectats a Internet
shutterstockFamília usant diversos dispositius connectats a Internet

Els nens catalans no passen tant de temps a Internet com ens pensàvem

Un informe diu que la canalla catalana està entre els que menys temps passa a la xarxa

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Tothom creu que els nens es passen massa temps davant de les pantalles i busquen activitats per fer amb els més petits. Però un informe de l'empresa de seguretat Kaspersky assegura que la canalla catalana no encapçala el rànquing dels més enganxats a Internet.

L'informe 'Estar en línia: niños y padres en Internet', igualment, alerta de la necessitat que els menors facin un ús responsable d'Internet. De fet, sempre segons una enquesta feta a pares, a Catalunya el 30% dels nens té el seu primer contacte amb un dispositiu connectat a Internet abans de fer els set anys, i un 31% té el seu primer dispositiu amb menys d'11 anys. El 39% dels menors catalans naveguen per Internet més de dues hores diàries.

Internet segura
© Shutterstock

Entre altres dades preocupants es troba la xifra d'un 10% de pares que mai ha parlat de ciberseguretat als seus fills, tot i que el 85% dels pares creu que els seus fills no tenen la informació suficient per fer un ús responsable d'Internet.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat